X
Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler. Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Få kart, veibeskrivelse og informasjon om bensinstasjoner i sanntid med appen Esso Fuel Finder Stasjonssøk-app for iOS-enheter Google Play Esso Fuel Finder

Vanlige spørsmål

Fra 24. oktober 2017 vil Fuel Finder utgå.
Hva betyr logoene på kartet?
Esso-stasjon Viser en Esso-stasjon.
Mobil-stasjon Viser en Mobil-stasjon.
Exxon-stasjon Viser en Exxon-stasjon.
Multiple stations. Click to zoom in. Rød og blå gruppe: Betyr at det er mer enn én bensinstasjon i området. For å vise dem hver for seg, klikk på klyngens markør eller zoom inn.
Center of Search Current Location Rød med svart prikk: Betegner midten av søkeområdet, eller din gjeldende plassering. Det betyr IKKE at det er en bensinstasjon.
Station not matching search criteria Station not matching search criteria Station not matching search criteria Grå: Viser en bensinstasjon som eksisterer, men som ikke samsvarer med dine søkekriterier.
Start- eller sluttpunkt Grønn: «A» betegner starten på en rute. «B» betegner slutten på en rute.Center of Search Current Location
Hvordan kan jeg få veibeskrivelser til nærmeste bensinstasjon?
Skriv inn plasseringen din på siden med stasjonssøket, og klikk på kategorien «Veibeskrivelse». Skriv inn Start- (A) og Sluttpunktet(B) ditt. Deretter klikker du på knappen «Få veibeskrivelse». Følg ruten som angis, og retningsangivelsen som vises til venstre på kartet.
Hvordan får jeg detaljert stasjonsinformasjon?
Klikk på markørene for bensinstasjonene langs ruten for å åpne et vindu med bensinstasjonens navn, adresse og telefonnummer. Klikk på koblingen «Stasjonsopplysninger» for en side med spesifikke funksjoner (funksjoner, tjenester, åpningstider og et kart med tilgjengelig satellittvisning).
Hvorfor ser jeg ingen stasjoner?
Søket ditt etter bensinstasjoner peker deg automatisk til midten av søkeområdet. Hvis det ikke er noen synlige bensinstasjoner på kartet, zoom ut for å utvide visningsområdet.
Kan jeg søke etter bensinstasjoner ut ifra hvilke tjenester og tilbud de har?
Ja! Velg ganske enkelt funksjonene i området «Innskrenk søket». Kartet vil automatisk oppdateres for å vise bensinstasjoner som samsvarer med kriteriene dine. Stasjoner som ikke faller innenfor kriteriene dine vil bli betegnet med grå markører. MERK: Valgte filtre forblir aktive mens du søker, så husk å fjerne dem ved nye søk.
Hvordan kan jeg ta en nærmere titt på hvor jeg skal svinge av i en veibeskrivelse?
Klikk på ethvert trinn i kolonnen for kjøreanvisninger for å vise en forstørret kartvisning for det spesifikke punktet i ruten.
Kan jeg velge andre ruter enn den som er oppgitt?
Du kan endre rute når som helst ved å klikke og dra de grønne markørene til forskjellige Avreise- og Ankomstpunkter (B). Angivelsen vil oppdatere seg tilsvarende.
Hvordan zoomer jeg inn eller ut av kartet?
På venstre side av kartet, klikk og dra knappen for zooming, eller klikk på knappene [+] eller [-].
Hvordan flytter jeg kartet?
Du kan enkelt klikke på og dra kartet i enhver retning. Du kan også zoome inn og ut ved å bruke knappen for zooming, eller dobbeltklikke på et punkt på kartet for å zoome inn og sentrér.
Kan jeg se forskjellige kartvisninger?
Ja. Klikk på listen [ Kart ] øverst til høyre på kartet for å velge visningene Satellitt, Atlas og Terreng.
Hvordan får jeg informasjon om værforhold og trafikkopplysninger i sanntid?
Klikk på værikonet øverst til venstre på kartet for å vise temperatur og forhold innenfor kartområdet, og trafikkikonet for å vise trafikken framstilt som grønne, gule og røde veibaner.
Hva er et POI?
«POI» står for «Point of Interest» eller «Place of Interest». Det er et sted på et kart. Spesifikt er det en navngitt geografisk koordinat som er et skjæringspunkt mellom en breddegrad og en lengdegrad (målt). POI-er brukes på GPS-aktiverte enheter for å skape et relevant destinasjonspunkt på et kart for en bruker av systemet.
Hva er GPS?
GPS er en forkortelse for «Global Positioning System». Det er den underliggende teknologien som benytter seg av satellitter som lar en GPS-aktivert mottaksenhet avgjøre plassering, hastighet og retning.
Hva er koordinater? Hva er lengde- og breddegrad?
Koordinater viser til et spesifikt punkt på jorda – som består av et krysningspunkt mellom et nummer for breddegrad og lengdegrad (vanligvis målt i grader, men kan også anføres numerisk). Breddegrad angir plasseringen av et sted på jorda nord eller sør for ekvator, og går «horisontalt» på kloden. Lengdegrad angir plasseringen av et sted på jorden øst eller vest for en nord-sør-linje kalt nullmeridian. Ved å kombinere bredde- og lengdegrad kan vi få en nøyaktig posisjonsangivelse for et sted på jorda.
Leveres ikke GPS-enheter med POI-data innlastet?
Ja, det stemmer. Likevel viser estimater og tilbakemeldinger fra brukere at opptil 50 % av POI-informasjonen er feil og utdatert. Dette har ført til mye frustrasjon for brukere som forventer å finne noe på et bestemt sted – for kun å ankomme og oppdage at det ikke finnes. Muligheten for å laste ned Esso-plasseringer er kun en fordel som vi ønsker å gi kundene våre .
Hvilke enheter er testet?
iPhone 4, iPhone3GS, iPhone4S, Samsung Galaxy SII, Motorola Bravo, Motorola Droid-X, HTC Aria.